info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Stijlburo Items (0)

 

Stijlburo Praat | reviews | Klanten vertellen

Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Arianne & Frithjof

Van authentiek naar hip, stadswoning, hartje centrum 's-Hertogenbosch
 
Toen wij in 2019 ons nieuwe huis in de binnenstad van Den Bosch kochten was dit een woning in een hele klassieke stijl. Via ons netwerk werden wij getipt over Stijlburo, Anna-Marie Nefkens. Onze wens was een make over in een hippe en stadse stijl, waarbij de authentieke elementen behouden zouden blijven. Anna-Marie heeft ons begeleid met een kleurenplan, de styling en het inrichtingsadvies met het “wow” effect als eindresultaat! Prachtige kleuren, met scherp oog voor detail door een topper met groot inlevingsvermogen. Styling & interior design is a gift, she definitely got it!
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Joyce & Carlo

Optimaliseren in alle opzichten langgevelboerderij, Schijndel

In 2017 hebben wij een boerderij gekocht met authentieke elementen. Tijdens de verbouwing en de inrichting hebben we op een zeer prettige manier samengewerkt met Stijlburo.
Anna-Marie heeft met haar constructieve en creatieve manier van samenwerken inzichten gegeven die erg waardevol voor ons zijn gebleken en waar we nog elke dag met veel plezier van genieten!
Naast het advies inzake inrichting en styling, heeft vooral het kleuradvies ons enorm verrast. Anna-Marie heeft door haar gedurfde keuzes een bijzonder object gerealiseerd dat als 1 geheel voelt, en waarbij het woongenot absoluut centraal staat.
Bij een volgende verbouwing of inrichting zullen we Anna-Marie zeker weer inschakelen!
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Sylvie & Rob

Twee woonhuizen naar volledige stadswoning, 's-Hertogenbosch

"Dankzij de samenwerking met Stijlburo | Anna-Marie Nefkens, hebben wij een prachtig ruim huis gekregen. Maar bovenal een plek om fijn te wonen. Anna-Marie is er een ster in om alles te geven wat haar inspireert, zonder daarbij de indentiteit van het huis en onze wensen uit het oog te verliezen. Hierdoor is de uitstraling van onze woonplek naar een hoger niveau getild. En hebben wij nog steeds het gevoel dat wij hier zelf aan hebben bijgedragen. Het is voor Anna-Marie een tweede natuur om op zo'n manier te combineren met materialen en kleuren, dat het geheel een harmonieus beeld wordt met een prikkelend acccent. Met haar warme persoonlijkheid, betrokkenheid en creativiteit gaat zij aan de slag. Waardoor de samenwerking erg prettig verloopt. Gaandeweg is onze puzzel compleet geworden. Bedankt!" 
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Femke & Wouter

Woning Jaren '60, 's-Hertogenbosch

"In 2013 kochten wij ons huis. Een grote en spannende stap. We hadden geen idee. Het huis gaf veel mogelijkheden om groots te denken. Maar met ook een beperkt budget was creatief denken noodzakelijk. Al gauw wisten we dat we daar zelf niet uit gingen komen. We wilde geen voor de hand liggende keuzes maken. We hadden ideeen in ons hoofd, maar hoe vertaal je die naar concrete plannen? Hoe draag je dat over aan verschillende klussers die in huis rondlopen? Godzijdank hielp Stijlburo | Anna-Marie Nefkens ons! Anna-Marie is een bak aan creativiteit met een vertrouwde stijl maar altijd goed luisterend en kijkend naar ons als opdrachtgevers. Ze komt nooit met het voor de hand liggende. Ze zoekt de grenzen op. Zowel bij haar opdrachtgevers als de mensen die het uitvoeren. Maar altijd in de zo prettige eigen stijl van verbinding die Anna-Marie kenmerkt. Haar hartelijkheid en oprechtheid is zo fijn om om je heen te hebben. Ze gaf ons het vertrouwen eigen keuzes te maken ook als onze omgeving of de bouwvakkers twijfels uitspraken. ’Tuurlijk kan het wel’ roept Anna-Marie dan! En ze zoekt samen met je naar de oplossing. Anna-Marie combineert een enorme hands-on mentaliteit met het vermogen tot abstract denken en kijken. Ze tovert niet alleen je huis maar eigenlijk een stukje van je leven om tot haar rustgevende en inspirerende aard! Geef haar vertrouwen en ruimte en je zult het ervaren! Ons huis is daar maar een van de vele voorbeelden van. Dat precies aansluit bij ons! Ze maakt voor jou weer iets totaal eigens maar verrast je ook!
Ik gun iedereen een reis met Anna-Marie"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Marjolein & Sjoerd

Metamorfose woonboot, Amsterdam

"Als opdracht de inrichting zo maken dat er een winter- en zomer opstelling gemaakt kan worden. Tussendoor nog kunnen schuiven en veranderen. Wij hebben met bijzonder veel plezier samen gewerkt met Stijlburo | Anna-Marie Nefkens. Zij heeft het vermogen om de omgeving en het woongedeelte op een harmonieuze wijze te verbinden. Dit met de mogelijkheden en wensen van de bewoners in een sfeervol en warm interieur. Dit was voor ons zelf een lastige opgave. Wij wonen op een woonboot in Amsterdam en hebben als wens meegegeven om de verbinding te maken met het water. Daarnaast wilden wij graag dat het huis moest kunnen aanpassen aan de seizoenen, dus flexibiliteit in het interieur. Deze wens heeft Anna-Marie heel creatief vertaald door een prachtige combinatie van kleuren, materialen en onze originele meubels. Wij hebben nu een "thuis" waarin we allemaal een eigen plek hebben. Een thuis wat zich heel makkelijk voegt naar het zomer- en winter seizoen, comfortabel en bewoonbaar en een overvloet naar de omgeving van het water. Fijn!"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Sietske & Jurgen

Onder architectuur gebouwde jaren '70 villa, Goirle

"Met oog voor detail en ons als opdrachtgever heeft Stijlburo | Anna-Marie Nefkens onze wensen tot in perfectie uitgevoerd. Een goed gevoel voor kleur en gebruik van diverse materialen in de diverse ruimtes zorgt voor een zeer harmonieus eindresultaat. De natuurtinten komen in ons lichte huis volledig tot zijn recht. Ieder hoekje heeft een eigen karakter gekregen. Een huis waar we ons echt thuis voelen! Geen verzoek tot het uitwerken van verdere ideeën is te veel geweest. Dank je wel voor de prettige samenwerking!"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Femke & Hans

Compleet gerenoveerde langgevel boerderij, Boxtel

"Na de grote verbouwing, waarbij wij een gedateerde boerderij met stal hebben verbouwd tot één grote woonboerderij. Waren wij het nemen van beslissingen beu! Het gevolg was dat er overal in huis nog peertjes hingen. Ook stonden de meubels nog precies op de plek waar wij ze in eerste instantie hadden neergezet. Bij gebrek aan inspiratie hadden wij alle muren wit geschilderd. Stijlburo | Anna-Marie Nefkens heeft ons geholpen voor de finishing touch. De woonkamer heeft een nieuwe indeling gekregen. Alle peertjes zijn vervangen door warme mooie lampen. Veelal nu echte Eye-Catchers. De muren hebben een andere kleur gekregen, waardoor het geheel warmer wordt. Ook hebben wij nu de combinatie gevonden in landelijk met modern. Alles is nu één geheel. Wij zijn enorm blij!"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Jurgen, CEO Magneds BV

Monumentaal kantoorvilla Magneds, Tilburg 

"Met Stijlburo | Anna-Marie Nefkens hebben wij van ons kantoor een huiselijke, doch professionele werkbare ruimte kunnen maken. Nog dagelijks komen mensen bij ons binnen, met verrassende opmerkingen. Veelal verrast over de ruimtes die achter onze grauwe voorgevel schuilen. Stijlburo | Anna-Marie is zeer goed in staat om in te schatten welke items en kleuren in de ruimtes van onze oude kantoorvilla passen. Ze benut de hoogtes optimaal met accessoires op een manier dat het ook nog praktisch en werkbaar is. Wij als Magneds hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, daar Anna-Marie zich voor 110% inzet. Tevens bereid om te luisteren en laat hierdoor ruimte over voor eigen inbreng.
Blij en content!"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Esther & Sander

Authentiek grachtenpand, Amsterdam

"Stijlburo | Anna-Marie Nefkens heeft van ons huis een plek gemaakt waar iedereen nu graag komt. Een frisse en lichte woonomgeving, vol energie en gezelligheid, functioneel en helemaal naar onze smaak ingericht. Anna-Marie is creatief in haar oplossingen en ideeën. Zij luistert echt goed en staat voor je klaar. Vakbekwaam en professioneel. Erg blij met ons nieuwe onderkomen.
Super bedankt!"
Stijlburo Praat | Klanten vertellen | Susanne & Joris

Villa Jaren '70, Rosmalen

"Natuurlijke basic materialen en afwerking, de sleutelwoorden voor dit project. Stijlburo | Anna-Marie Nefkens is uiterst gedreven om alles tot in detail kloppend te maken en heeft goed geluisterd naar onze behoeften. Ook in samenwerking met onze architect kwamen er ideeën tot stand waar we zelf nooit over na hebben gedacht. Daarnaast denken ze beide "out of the box", wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Wij zijn erg blij met het fantastische eindresultaat!"
Stijlburo gebruikt cookies om u de meest optimale gebruikerservaring te bieden.
Accepteer geselecteerde cookies