info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Stijlburo Items (0)

 

Begeleidend Ontwerp

Begeleidend-Ontwerp

Begeleidend Ontwerp | Service & Beleving

Uitstraling
Tijdens meerdere uitgebreide persoonlijke gesprekken komen onder meer gezinssituatie, voorkeuren, meubels en budget aan de orde. Vervolgens worden de maten van de ruimtes opgenomen en worden er foto’s van gemaakt. Bij zakelijke projecten komen in het persoonlijk gesprek alle zaken aan de orde die belangrijk zijn voor het bedrijf. Denk hierbij aan uitstraling, klanten en medewerkers. 

Sfeerbepaling
Stijlburo maakt een sfeertekening op schaal en een fotomoodboard. Hierdoor krijgt u een goede indruk van hoe de ruimtes eruit gaan zien. Door van tevoren al te bekijken hoe het interieurontwerp eruit komt te zien, ontstaat er een realistisch beeld. Hierop bestaat dan altijd de mogelijkheid om verder te ontwikkelen dan er van te voren is bedacht. Over het algemeen wordt vaak het totaalbeeld binnen alle beschikbare ruimtes over het hoofd gezien.

Partner
Begeleidend ontwerp is begeleiding van start tot after sales. Volledige ontzorging en begeleiding op het gebied van inkoop, aanpak en calculaties. Dit samen met uw bouwteam. Mogelijk in samenwerking met een Stijlburo partner (architect, aannemer, interieurbouwer, stucadoor, schilder, electriciën, loodgieter en/of timmerman). In het begeleidend ontwerp komt alles compleet aan bod om uw droomproject te verwezenlijken. Zo zijn planningen, werkzaamheden en realisaties overzichtelijk en concreet. Omtrent aanvullende items krijgt u een passend advies. 

Bezig met laden...
2 - Begeleidend Ontwerp Voorstel

2 - Begeleidend Ontwerp Voorstel

Volledige ontzorging met de juiste beleving

✓ Kennismakingsgesprek op locatie
✓ Schets ontwerp met visualisatie
✓ Kleurenplan
✓ Materialenplan
✓ Inrichting- & stijladvies
✓ Item advies met inkoopvoordeel
✓ Ondersteunend aanspreekpunt bouwteam
✓ Optioneel inzet enkele Stijlburo Partners
✓ Afstemming met toeleveranciers
✓ Offertebegeleiding met toeleveranciers
✓ Traject/Planning begeleiding
✓ 24/7 adviserende rol
✓ Begeleiding styling op locatie
✓ Nazorg

Tarief: op basis van voorstel


Stijlburo gebruikt cookies om u de meest optimale gebruikerservaring te bieden.